El curs passat vàrem posar en marxa el projecte “Red de Centros Innovadores”. El projecte, una iniciativa dirigida a conformar una xarxa entre els centres de la CECEIB per tal d’intercanviar bones practiques i projectes entre centres. Una de les avantatges més grans es que compartir amb 25 centres, significa que si cada un de nosaltres aporta 2 projectes, a canvi en reb 50. Per això vos animam a participar, ja que el retorn és major que l’aportació, i a cost zero.

Com ja varem apuntar aquesta iniciativa es durà a terme gràcies a la col·laboració entre la CECEIB i el Grupo Anaya. (Vos adjuntam la presentació del projecte per si voleu consultar-la)

Així, tal com acordàrem  i aprovàrem a la Junta General el passat mes de juliol, els centres han de nombrar un coordinador. (Vos hi adjuntem el llistat amb els noms dels centres i respectius coordinadors que ja estan nomenats)

Vos recordam que el coordinador general del projecte és Antonio Cara, qui assistirà i coordinarà cada una de les jornades. Antonio Cara és una de les figures destacades en el panorama educatiu espanyol i docent de formació. Productor especialitzat en el disseny de solucions d’innovació educativa. Assessor d’Innovació del projecte ProFuturo de Fundación Telefónica i formador en processos de canvi i innovació per a institucions educatives i  ja fou el ponent en el passat Congrés de la CECEIB a Eivissa.

La jornada* serà el dia 3, de les 18h a les 20h i el lloc de la celebració serà:

Centre AIXA- LLAÜT

Palma- PARC BIT

Ctra. Valldemossa Km 7,4

*En el transcurs de la jornada es servirá un coffee break